یكی از اركان تحقق شعار جهش تولید، بخش خصوصی كشور است
وزیر امور اقتصادی و دارایی، طی سخنانی در حاشیه نشست با نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران، با اشاره به نامگذاری سال 1399 به عنوان سال جهش تولید گفت: یکی از ارکان تحقق این شعار، بخش خصوصی کشور است، به خصوص تشکل هایی که در بخش خصوصی مدیریت را برعهده دارند نقش اساسی در این زمینه ایفا می کنند.
امسال برای تحقق رشد مقبول اقتصادی، نیاز به هزار هزار میلیارد تومان تامین مالی داریم و بخش خصوصی با توانمندی خود باید حداقل 50 درصد این مبلغ را تامین كند
وزیر امور اقتصادی و دارایی در جلسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران با اشاره به اینکه تامین بیش از 90 درصد بودجه بر عهده وزارت اقتصاد است، تاکید کرد: به مالیات به عنوان ابزار ترویج سرمایه گذاری، تولید و تعادل بخشی به بازارها نگاه می کنیم، لذا برای تامین منابع بودجه ای، به مودیان خوش حساب و خوش سابقه فشار وارد نخواهیم آورد.
امسال هم جرایم معوقات مالیاتی، بخشیده خواهد شد، به دلیل شرایط ناشی از شیوع كرونا، دامنه این بخشودگی را از بنگاه های تولیدی، به بنگاه های تولید كالا و خدمات گسترش داده ایم.
به گزارش شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران (شادا)، دکتر فرهاد دژپسند با بیان اینکه ما در سال جاری از یک سو بحث "جهش تولید" را به عنوان شعار سال و از سوی دیگر، بحث مبارزه با تبعات منفی همه گیری کرونا را داریم، اظهار داشت: اقتضای توجه به این دو امر مهم این است که ضمن مراعات حال فعالان اقتصادی، در بحث مالیات باید به درآمد های مالیاتی برای رها سازی بودجه از نفت و تامین نیاز های کشور تکیه کنیم و به همین سبب، یکسری مصوبات را از شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گرفتیم که می تواند در فارغ نمودن بخش خصوصی و فعالان اقتصادی از برخی دغدغه ها و همچنین افزایش درآمدهای دولت، تعیین کننده باشد.
نقش بانك ها در كمك به جهش تولید، بی بدیل است/ اعطای تسهیلات به بخش تولید با توجه به تأكید مقام معظم رهبری در خصوص تحقق جهش تولید، باید در اولویت نظام بانكی قرار گیرد.
پیاده سازی بانكداری دیجیتال و غیر حضوری كردن فرآیند ها، تاثیر بسیار قابل توجهی در كاهش هزینه های عملیات بانكی دارد، لذا نظام بانكی باید در تحقق بانكداری دیجیتال به عنوان مقدمه ای برای بانكداری هوشمند، تسریع كند/ خدمت به كسانی كه در عرصه سرمایه گذاری و تولید فعالیت می كنند را، باید نوعی عبادت تلقی كنیم. زیرا هرچه سرمایه گذاری و تولید بیشتر افزایش یابد، مشكلات سریعتر برطرف می شود.
بر اساس قانون،امكان تجدیدنظر در روند ارائه سهام عدالت به جاماندگان این سهام وجود ندارد.
به گزارش شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران(شادا)، دکتر فرهاد دژپسند پس از حضور در صحن علنی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالات خبرنگاران درباره برنامه دولت برای ۴۰ درصد از مردم که سهام عدالت دریافت نکردهاند اظهار داشت: در قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی صریحا ذکر شده که سهام عدالت تنها به ۶ دهک افراد جامعه داده شود و ارائه سهام عدالت در سال ۸۵ آغاز شد و اکنون دیگر نمی توان برای جاماندگان سهام عدالت کاری انجام داد.