این گزارش به بررسی وضعیت مطالبات معوق بانکی استان فارس طی سالهای (1401-1396) میپردازد که بر اساس نتایج آخرین گزارشات منتشر شده از سوی بانک مرکزی و همچنین آمار ارائه شده توسط کمیسیون هماهنگی بانکهای استان فارس تدوین شده است.
گزارش حاضر به بررسي وضعیت نرخ تورم در استان فارس و کشور طیهای 1400-1391 میپردازد، تلاش شده با نگاهی کلان به تورم طی دهه نود، اختلاف بین تورم استان فارس و کشور بررسی شود و سپس برای زیرگروه خوراکیها و آشامیدنی و زیرگروه غیرخوراکیها و خدمات، این تورم بررسی شود و اختلاف بین تورم در این زیرگروهها بررسی شود و علل آن واکاوی شود. نتایج نشان میدهد بیشترین تورم در دهه نود در سال پایانی این دهه یعنی سال 1400 بوده است، به شکلی که برای استان فارس و کشور به ترتیب ارقام 39.8 و 40.2 درصد ثبت شده است. کمترین تورم برای کشور در سال 1395 و برابر 6.8 درصد و برای استان فارس در سال 1396 و برابر 7.1 درصد بوده است. بیشترین اختلاف بین تورم کشور و تورم استان فارس مربوط به سال 1398 و برابر 5.7 درصد بوده است، در طی دهه 90، شش سال تورم استان فارس از تورم کشور کمتر بوده و چهار سال تورم استان فارس از تورم کشور بیشتر بوده است به طوریکه تورم استان فارس طی سالهای دهه نود بهطور میانگین 0.53 درصد از تورم کل کشور کمتر بوده است.
این گزارش به بررسی رقابتپذیری صنایع مختلف در استان فارس طی دوره 1400-1385 میپردازد که بر اساس نتایج آخرین گزارشات منتشر شده از سوی مرکز آمار تدوین شده است. در این گزارش، پس از بیان مبانی نظری و ادبیات موضوع حول محور رقابتپذیری، با استفاده از تکنیک ضریب تمرکز مکانی و انتقال سهم به بررسی میزان رقابتپذیری صنایع پرداخته شده و در همین راستا رقابتپذیری صنایع استان فارس طی سالهای 1400-1385 مورد ارزیابی قرار گرفته شده است.
گزارش حاضر به ارزیابی تولید و اشتغال دانشبنیان و الزامات و امکانپذیری تحقق آن در استان فارس میپردازد که بر اساس نتایج آخرین گزارشات شاخص توسعه انسانی و شاخص توسعه دولت الکترونیک اعلام شده توسط سازمان ملل متحد تهیه و همچنین آمار منتشر شده از سوی سایت شبکه دانشبنیان ایران زیر مجموعه معاونت علمی و فنآوري ریاست جمهوری تدوین شده است.