Menu
اظهارات وزیر امور اقتصادی و دارایی در گفتگوی تلفنی با برنامه "رهیافت" رادیو اقتصاد

اظهارات وزیر امور اقتصادی و دارایی در گفتگوی تلفنی با برنامه "رهیافت" رادیو اقتصاد

نویسنده: مدیریت /یکشنبه, 07 اردیبهشت,1399/دسته ها: خبر

رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه
رسانه‌ها به ویژه رادیو و تلویزیون دارای نقشی چندگانه و چند وجهی هستند كه می‌توانند خواسته‌ها و مطالبات مردم را به حاكمیت منتقل كرده و در تبیین محدودیت‌ها و مقدورات حاكمیت ایفای نقش كنند /

 

با شیوع بیماری كرونا، اعمال تحریم‌های ظالمانه آمریكا، وضعیت بین المللی اقتصاد و بازار نفت امسال، سال ویژه ای است، بنابراین رسانه ها، بویژه رادیو اقتصاد با فراگیری كه دارند، در ترویج فرهنگ سرمایه گذاری در بازار سرمایه و تشویق فعالان اقتصادی برای تأمین مالی از طریق این بازار می‌توانند، نقش مؤثری ایفا كنند

به گزارش شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران (شادا)، دکتر فرهاد دژپسند اظهار داشت: رسانه‌ها به ویژه رادیو و تلویزیون دارای نقشی چندگانه و چند وجهی هستند که می‌توانند خواسته‌ها و مطالبات مردم را به حاکمیت منتقل کرده و در تبیین محدودیت‌ها و مقدورات حاکمیت ایفای نقش کنند.

دژپسند با بیان اینکه رادیو اقتصاد طی سال گذشته در حوزه رونق تولید و امسال در بحث جهش تولید خوش درخشیده است، گفت: اگر در گفتمان‌هایی که شکل می‌گیرد این شبکه رادیویی بتواند ابعاد کارشناسی و علمی خود را تعمیق ببخشد، قطعا در ابعاد کمک به سیاست گذاری نیز می‌تواند نقش مؤثرتری ایفاء کند.

دژپسند با تاکید بر اینکه با شیوع بیماری کرونا، اعمال تحریم‌های ظالمانه آمریکا ، وضعیت بین المللی اقتصاد و بازار نفت امسال، سال ویژه ای است، اظهار داشت: بنابراین رادیو اقتصاد در ترویج فرهنگ سرمایه گذاری در بازار سرمایه و تشویق فعالان اقتصادی برای تامین مالی از طریق این بازار می‌تواند نقش موثری ایفا کند.

دژپسند در پایان این گفتگو گفت: فضای کسب و کار با کمک دستگاه‌های اجرایی و فعالان اقتصادی بخش خصوصی باید روان شود تا مسیر تولید هموار تر گردد و به رشد اقتصادی سریعتر کشور کمک شود.

 

Print

تعداد نمایش ها (1601)/نظرات (0)

x
دی ان ان